Det kanske är värmen som gör att Jag virvlar in mig i alla mattrasor jag har och de är så många och så fint sorterade efter färg. Har lust att kasta ut dem över hela vardagsrumsgolvet för att kunna se rätt men orkar inte ta hand om detta just nu. Gnäll gnäll. Får man gnälla här eller bara vara produktiv…. det måste ju jag betämma såklart.
Jag kan inte bestämma mig för hur mycket och vad jag ska ta med mig till Vävstugan. Kämpar med att förstå om jag ska använda skisser eller gå efter lusten. Det sistnämnda är roligast men också mest stresskänsligt om jag ska vara på vävstugan. Tänk om någon kompis är där och hellre vill prata då är det lättare med en färdig skiss. Den färdiga skissen å andra sidan kräver att jag räknar väger och mäter och bestämmer mig och det är ju det som är så svårt. Alltid detta bekymmer: bestämma bestämma, jag vill bara gå på lustprincipen just nu…. Det måste kanske mogna ytterligare detta projekt trots att det legat och grott hur länge som helst – den blåa mattan/de blåa mattorna???

Annonser

2 reaktioner på ”Vidare i mattrasorna

 1. Hej!
  Väv en matta helt fritt utan skiss och se vad det blir. Det kan väl kännas befriande i sommarvärmen och inte planera för mycket.
  Hoppas du mår bra i värmen.
  Ha det riktigt skönt i helgen och njut också.
  Kramis Birgitta

  Gilla

 2. Hej!
  Förlåt att jag inte svarat på ditt mail, hade helt glömt.
  Nej, jag ämnar inte sälja något utan skapar än så länge för min egen skull. Sen vore det självklart roligt att kunna utöka skapandet och produktionen men den planen tåls att slipas på ett tag till.
  Ge mig ett pris på din stump om du är villig att sälja den fina.
  Ha det så bra!
  /Lina

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s