Nu äntligen är det dags att komma igång med höstens vävning; utställningen i vinter. Det blir inte något årstidsbundet och det är skönt faktiskt. Hämtar ut fantasin, letar i sagornas värld och jag konstaterar att då finns det massor av källor att ösa ur.Färgning har pågått i två dagar; alltid lika spännande att se det slutliga resultatet. Blev helt klart nöjd.
Nu fylld av bilder som jag vill placera i mattorna och det är underbart med dessa 25 meter varp jag har att arbeta med.

Rensat har jag runt vävstolen, arbetsytorna har kommit fram, damm bortblåst, utrymmet ordnat, dags att starta!
Dra på, knyta i, dra på igen, solva, skeda, knyta fram, rensa tramporna från förra uppsättnignen, binda upp överbindningen, knyta upp tramporna och börja väva.

Annonser

2 reaktioner på ”Allt materialet

  1. Hej Meta, idag har jag varit Inspir-erad och trampat rosenringar. Jag tycker dina mattor med ringar är så fina!! Hade tyvärr inte kameran med mig idag. Återkommer så att du får se mitt försök en annan dag. Plus en gammal matta med ringar jag köpt på loppis. Har funderat på det där med en ring av ringar runt mattan, men kommer inte på hur man ska göra med rosengångstrasan i det långa mittpartiet. Kanske kan man lösa det med ”mötas-skiljas-teknik”? Ser av ditt senaste inlägg att det blir mer Inspir-ation till hösten. Fina färger! Lycka till! Viktoria

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s