Ett litet smakprov på det som är i arbete i vävstolen nu. Arbetsnamnet processar; det är där; vill inte göra sig riktigt hört.

Nu väver jag till Föreningen Göteborgsslöjds jubileumsutställning Frodigt, frejdigt, förtrollande” som pågår i Fjärilshuset i Trägårdsföreningen i Göteborg under sommaren. Utställningen öppnar lördagen den 21 juli och pågår till och med den 8 augusti.

Annonser

6 reaktioner på ”Matta dubbelbindning

  1. Charlotte, drömmarna är tur att vi har där kreativiteten flödar. Kreativiteten, drömmarna, lusten och idéerna gör oss glada. Konsten är att mota bort bedrövelsen över att tiden inte vill synkronisera sig med lusten och orken.
    Varje dag kommer nya idéer inom mig; somligt hamnar i skissboken; somligt förblir en idé som virvlar iväg annat envisas och finns kvar och ibland förverkligas de genom till exempel denna matta som envisas med att inte vilja heta annat än majmattan. kanske blir det Majmattan, som jag nu sätter mig och arbetar med en bit till.

    Gilla

  2. Älskar dubbelbindning, varianterna är ju så otroligt många så inget behöver ju bli det andra likt ! God fortsättning på midsommar helgen, kram Eva

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s