För ett år sedan var det full fart i vävstolen och jag vävde ullmattor så det stod härliga till. Nu  ä n t l i g e n  väver jag igen i den där varpen som jag längtade efter att komma igång med, den där kära vännen. Det har tagit tid att komma igång efter flytten.
Tycker dock att tankarna och idéerna som fanns till den kära varpflätan har blivit urlakade så som sker med för utspädd saft. Idén kring blåvita varpflätan var ganska disig och blågrå och nu bildas någonting helt annat  l å n g t  iväg från utgånspunkten. Inte annat att göra än att flytta utgångspunkten och låta mig överraskas av allt blått.

 

 

 

 

Annonser

6 reaktioner på ”Flätan blir mattan

  1. Ja men grannt blir det hur som helst! Men jag känner igen det där. med att komma igång å väva som man tänkt. Bilden inne i huvet stämmer inte alltid med handens verk. Det blir annorlunda, men ändå bra! Kram

    Gilla

  2. Ja det är verklige sug efter vävandet när man inte håller på. Vissa dagar när jag inte har möjlighet verkligen längtar jag också. Det ska bli kul att se vad det blir när det blir dags!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s